Fostul sediul I.F.E.T., scos la vânzare cu jumătatea de milion de euro

Fostul sediu al Întreprinderii Forestieră de Exploatare și Transport (IFET) Târgu-Jiu a fost scos la vânzare.  Întreprinderea a fost închisă  în anul 2005, când societatea a intrat în incapacitate de plată și a început să acumuleze restanțe la bugetul statului.

Sediul I.F.E.T. a fost pus sub sechestru la acea vreme de reprezentanții Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului ca apoi să fie scos la vânzare, reușind să se recupereze o mică parte din datorii.

La vremea aceea clădirea în care a funcționat sediu I.F.E.T., o construcție cu parter și etaj de 200 de metri pătrați amprenta la sol, o magazie de 80 de mp și un teren de 850 de mp au fost vândut de AVAS CU 74.000 dolari.

Acum clădirea în care a funcționat una din cele mai importante întreprinderi din Gorj, care exploata și transporta material lemnos pentru fabrica de mobilă, închisă de ani buni, a fost scoasă din nou la vânzare.

Proprietarul vrea pe clădire, pe magazie dar și pe cei 850 de mp suma de 425.000 de euro fără T.V.A. În interior, clădirea are mai multe birouri, grupuri sanitare și sală de ședințe.

Vizualizări: 1,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: