Încep înscrierile pentru „Imperiul leilor” de la Pro TV

Pro Tv a anunțat că  încep înscrierile pentru un nou sezon al show-ului Imperiul leilor. Emisiunea care ajută antreprenorii români să facă un pas înainte în afacerea și pasiunea lor a ajuns acum la cel de-al patrulea sezon.

Ceea ce nu s-a anunțat până la acest moment este cine vor fi leii din sezonul al patrulea al emisiunii, dar în celelalte sezoane aceștia au fost Dan Șucu, Cristina Bâtlan, dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu.

Conform anunțului făcut de Pro TV, cel de al treilea sezon a schimbat destine și investitorii au reușit să își pună banii în mai multe afaceri cu potențial. Mai precis, în ultimul sezon de la Imperiul leilor, investitorii au dat în total 8,5 milioane de euro.

Acum Pro Tv anunță că leii îi vor căuta pe cei care vor să facă un pas înainte în afacerile lor. „Ca în fiecare sezon, cortina se va ridica pentru a face loc cutezătorilor care vin cu idei sau business-uri care au nevoie de finanțare. Leii, liderii unor afaceri de succes din România, îi vor căuta pe cei care merită să facă un pas înainte în domeniul celor, pe cei care pot aduce o schimbare sau care vor demonstra că viziunea lor trebuie să fie cunoscută de către întreaga țara”, se arată în anunțul Pro TV.

Emisiunea se adresează celor care au deja o afacere în derulare, cei care au viziune, au o idee şi au început să o pună în aplicare, dar au nevoie de suport pentru a ajunge mult mai sus.

Toţi creatorii, inventatorii sau antreprenorii, cei care sunt siguri că business-ul lor merită să fie susţinut sunt aşteptaţi în cel de-al patrulea sezon al show-ului Imperiul Leilor.

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: