Fotbalist decedat la doar 34 de ani

Nicolas Schindelholz, fotbalist elvețian crescut de FC Basel, a murit la vârsta de 34 de ani din cauza unui cancer pulmonar. Fostul fundaș a fost căpitanul echipei U21 a lui FC Basel, iar în 2009 a fost cedat la Thun, formație pentru care a evoluat timp de opt ani.

În cariera sa a mai jucat la Luzern și Aarau, iar în 2020 a primit teribilul diagnostic de cancer pulmonar, a informat DigiSport.

Vestea decesului lui Schindelholz a fost dată de fostele sale echipe, pe rețelele sociale. ”FC Basel deplânge moartea lui Nicolas Schindelholz. Fostul nostru căpitan U21 a murit de cancer la vârsta de 34 de ani. Întregul club este șocat de această veste și transmite cele mai profunde condoleanțe familiei. Odihnește-te în pace, Nick”, au scris cei de la FC Basel pe Twitter.  ”Fostul nostru fundaș central a murit de cancer la doar 34 de ani. FC Aarau transmite rudelor cele mai sincere condoleanțe și le urează multă putere în aceste vremuri grele”, au postat și cei de la Aarau, echipă cu care Schidelholz era sub contract în momentul în care a fost diagnosticat cu cancer.

După doi ani grei, în care a luptat împotriva bolii cu diferite tratamente, Nicolas Schindelholz s-a stins.

Vizualizări: 2,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: