Alexandru Arșinel, internat la secția ATI a Spitalului Universitar

Actorul Alexandru Arşinel, care era internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti începând cu data de 15 septembrie, se află acum la secția ATI, după cum a informat unitatea medicală într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, având în vedere istoricul medical şi „pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă“ s-a hotărât, ulterior, transferarea actorului în secţia de ATI. „Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI“, se arată în comunicat.

În ultimele luni, actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a mai fost internat în spital, dar și la un azil de bătrâni. În luna august, Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la Spitalul Fundeni. Actorului i se făcuse rău în timp ce se afla în azilul de bătrâni din zona Otopeni, iar personalul a chemat Salvarea. Potrivit medicilor care l-au examinat la acea vreme, actorul contactase o infecție nosocomială.

Actorul fusese internat de fii săi pentru o perioadă determinată, în care urma să facă un tratament. „Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare (crustă care se formează în urma mortificării unor țesuturi superficiale ale organismului), pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece“, declara la acel moment unul dintre fii lui Alexandru Arșinel.

După ce a fost spitalizat la Fundeni, actorul nu a mai revenit la căminul de bătrâni. În iunie anul acesta, Alexandru Arșinel a mai fost internat într-o clinică privată din Capitală.

Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: