Foto: Aparatură nouă pentru un spital din Gorj

Spitalul Orășenesc Turceni mai face un pas spre actul medical de calitate! Pacienții care sunt tratați în această unitate sanitară vor beneficia de încă patru noi aparate de ultimă generație care au ajuns în posesia cadrelor medicale.

Aparatura medicală care a fost achiziționată face parte din echipamentele și dotările ce vor putea fi obținute în urma unui proiect în valoare de 2 milioane de euro, accesat de unitatea medicală.

.„Încă o parte din echipaentele și dotările cuprinse în proiectul în valoare de peste 2 milioane de euro au ajuns la unitatea spitalicească din orașul Turceni: Computer Tomograf 32 slice, Stație de sterilizare centrală, Aparat radiologie digital, Aparat Radiologie Mobil tip C-arm. Computerul tomograf și stația de sterrilizare centrală sunt instalate în spații special amenajate pentru acest tip de aparatură” ,a transmis primarul interimar al orașului Turceni, Lucian Mărgineanu.

În ultimii ani, Spitalul Orășenesc Turceni a beneficiat de ample lucrări de renovare. De asemenea, secțiile unității medicale au fost dotate cu aparatură modernă care să vină în sprijinul actului medical prestat de angajații unității în folosul pacienților.

Galerie foto








Vizualizări: 1,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: