Foto/video: Condiții de trai inumane pentru câteva familii din Mătăsari

Câțiva locuitori din comuna Mătăsari trăiesc în condiții greu de imaginat! Oamenii stau la bloc, dar clădirea numai una de locuințe nu poate fi numită. Zidurile prezintă un grad maxim de degradare, iar imaginile din interiorul construcției te duc cu gândul mai mult la o locație părăsită și nicidecum la una în care trăiesc suflete omenești.

De exemplu, pe pereții uneia dintre scările blocului curge apă. Vorbim despre apă de ploaie, dar și de apă din conductele de alimentare. Dezastrul în care oamenii sunt nevoiți să-și ducă traiul, în fiecare zi, a fost surprins în câteva fotografii de unul dintre locatari. Imaginile, postate pe un site de socializare, au stârnit indignare în rândul tuturor celor care le-au văzut. Nimănui nu i-a venit să creadă că în acea locație pot să trăiască oameni, plătitori de taxe și impozite la bugetul local.

„În aceste imagini este suprins doar o parte din dezastrul în care trăim. Apa pe care o vedeți curge de la țevile prin care se alimentează apartamentele, iar când plouă este și mai rău. Și apa de ploaie pătrunde în interiorul scării de bloc. Și ca să fie treaba, treabă, la etajul patru trăiește o familie care crește vreo 300 de porumbei. Vara mirosul te îmbolnăvește pur și simplu”, a afirmat Gabriela Chirilă, locatara blocului.

Despre condițiile insalubre în care sunt nevoite să-și ducă traiul câteva familii din Mătăsari știu și autoritățile numai că măsuri concrete pentru remedierea situației nu se iau.

Vezi video:

https://www.facebook.com/gabriela.chirila.9638/videos/227419913144553

Galerie foto



Vizualizări: 1,510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: