RMN la spitalul din Rovinari. Cât costă investigațiile

Spitalul din Rovinari anunță că reia, de astăzi, programările pentru RMN. Oficialii unității medicale anunță însă că aceste investigații nu sunt decontate, dar garantează că prețul este cel mai mic din Oltenia. 

Pentru un RMN, la coloană, de exemplu, prețurile sunt între 500 și 800 de lei, iar pentru un RMN cranio-cerebral, tariful pornește de la 500 de lei. 

"În funcție de recomandare, investigațiile pot fi efectuate și cu Substanță de Contrast. Din păcate, deocamdată, acest tip de investigație medicală nu este decontată de CAS, însă garantăm cel mai rapid rezultat și cel mic preț din Oltenia.

Programările se fac la cabinetul din incinta Compartimentului Radiologie, sau la numărul de telefon 0751433634, de luni până vineri, între orele 08:00-14:00. Investigațiile vor fi efectuate conform programării, iar rezultatul va fi comunicat în cel mult 48 de ore", anunță unitatea medicală. 

Lista investigațiilor efectuate la laboratorul RMN, precum și cea a prețurilor pot fi consultate pe site-ul Spitalului Orășenesc Rovinari.

Galerie foto


Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: