Freamăt în ALDE, după venirea lui Iordache

Tensiuni în ALDE Gorj după schimbarea echipei de conducere. Se clatină deja scaunul consilierului municipal Eduard Lădaru, care nici nu mai face parte din prima linie a partidului. În plus, nici funcţia lui Ninel Muja în fruntea Consiliului Judeţean Gorj nu pare bătută în cuie.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ninel Muja, a încercat să explice de ce nu a participat şi Eduard Lădaru la prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean a ALDE Gorj în noua formulă. „Avem un proiect nou, propus de domnul Iordache. Suntem în construcţie. Ne dorim ca ALDE Gorj să aibă rezultate bune la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. Ne-am asumat acest proiect. Această întâlnire a fost stabilită la Bucureşti împreună cu doamna Norica Nicolai, eu şi cu domnul primar Robert Filip şi a avut loc la nivelul noului Birou Politic Judeţean. La această şedinţă au participat toţi membrii BPJ cu o excepţie sau două, dar motivate. Domnul Eduard Lădaru este consilierul nostru local, iar BPJ îl ştiţi. Aţi văzut persoanele care fac parte din acesta”, a spus, sec, Muja.

Surse politice susţin că Lădaru nu ar mai fi dispus să rămână în ALDE odată cu noua conducere. „Nu ne permitem să lăsăm oameni să plece. Fiecare coleg lucrează şi nu ne permitem să spunem că pleacă sau nu un coleg”, a mai spus Muja. Inclusiv scaunul lui Muja s-ar putea clătina, însă acesta din urmă neagă vreo discuţie: „Eu ştiu că nu s-a discutat aşa ceva. Repet: suntem o echipă în construcţie”. (A.A.)

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: