Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Comisia lui Cârciumaru, cea mai activă din Senat

Comisia pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului din Senatul României, condusă de către liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, s-a situat pe primul loc între comisiile cu cea mai bogată activitate.  În perioada 1 februarie – 11 iulie, Comisia a încheiat cele mai multe rapoarte la proiectele de lege, alături de Comisia juridică şi Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială.

Astfel, comisia condusă de Florin Cârciumaru a primit pentru raport 88 de proiecte legislative, din care 60 proiecte au fost acceptate pentru avizare. „Activitatea Comisiei a fost destul de bogată. Pentru mine nu a fost un efort prea mare, pentru că eu provin din cadrul administraţiei publice, am condus timp de patru mandate o primărie de municipiu şi sunt familiarizat atât cu programul matinal şi încărcat, cât şi cu problemele legislative. Mă bucură faptul că am reuşit să încheg o echipă muncitoare la Comisia din Senat şi care dă dovadă de înţelegere atunci când solicit ca anumite lucrări, proiecte sau propuneri legale să fie revizuite sau urgentate. Sigur nu există o competiţie între comisii, însă niciodată nu mi-a plăcut să las pe mâine ce pot face astăzi”, a menţionat Cârciumaru. Acesta a preluat şefia Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului din Senatul României începând cu 22 decembrie 2016. (A.A.)

Vizualizări: 480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: