Fugaru ameninţă cu o înregistrare de la negocierile cu PSD

Ion Fugaru, preşedintele PRM, continuă lupta cu preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, dar şi cu peremiştii care sunt de partea PSD. Din această categorie face parte şi vicepreşedintele PRM, Cătălin Bucălăete, care a fost numit în ATOP de Călinoiu, fără a fi consultat şi Fugaru. Ion Fugaru spune că numirea lui Bucălăete în ATOP nu este întâmplătoare. „El este pregătit pentru ca apoi să ocupe funcţia de director la Direcţia pentru Protecţia Copilului”, a declarat acesta. Fugaru a declarat că are şi o înregistrare audio de la negocieri pe care o va face publică la momentul potrivit.

Fugaru spune că nu recunoaşte în ATOP decât un om al PRM, pe Dumitru Dascălu, consilier judeţean. Cătălin Bucălăete cel de-al doilea om din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) a fost pus de Ion Călinoiu fără acordul partidului. Ceea ce l-a înverşunat pe Fugaru este că Bucălăete nu a informat pe nimeni din partid că se află pe lista membrilor ATOP, propus de PSD. „Cum ar fi să fi propun eu pentru ATOP un consilier al PD-L sau PNL, cam asta a făcut Călinoiu cu Bucălăete“, spune preşedintele PRM Gorj. Vicepreşedintele PRM la nivel naţional, Costel Avram, spune însă că Bucălăete a fost propus la negocieri pentru această funcţie. Fugaru spune că nu este adevărat şi ameninţă cu o înregistrare care va limpezi lucrurile.

Există dovezi audio

Ion Fugaru a declarat că la sfârşitul acestei săptămâni va avea loc şedinţa de Birou Executiv, unde va fi analizată activitatea membrilor partidului. Principalul subiect va fi comportamentul lui Bucălăete. În funcţie de această şedinţă Fugaru spune că va veni cu dovezi audio, că se lucrează pe la spatele lui. Mai mult decât atât vicepreşedintele la nivel naţional, Costel Avram, îl susţine pe Bucălăete întrucât spune că acest lucru a fost discutat la negocieri. Fugaru spune a înregistrat toată convorbirea dintre comisiile de negociere, PSD şi PRM. „Am înregistrat toată convorbirea, dar deocamdată nu o voi face publică din respect pentru primarul Florin Cârciumaru, care a fost prins la mijloc, dar dacă lucrurile nu se vor limpezi, vă voi arăta cine minte“, a declarat Ion Fugaru. Cătălin Bucălăete nu a făcut nicio declaraţie de presă cu referire la scandalul în care este implicat. Deşi de obicei participa la toate conferinţele de presă, ieri a lipsit şi nu a putut fi contactat nici telefonic.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: