Fugaru nu tace nici la ameninţări: Călinoiu îşi face de cap şi Ruşeţ se uită

Preşedintele PDL Cărbuneşti, Ion Fugaru, se ridică din nou împotriva preşedintelui PDL Gorj, Ion Ruşeţ, şi propune acţiuni împotriva Uniunii Social Liberale. Atitudinea paşnică a şefilor săi din partid îi dau democrat-liberalului de bănuit şi îi acuză pe lideri de trădare în favoarea PSD-ului. De aceeaşi părere sunt şi colegii săi de partid, care spun că este nevoie de elaborarea unui plan împotriva USL-ului.

Dacă liderii PDL Gorj nu ia poziţie împotriva aliaţilor din Uniunea Social Liberală de la Gorj, o fac unii membri care realizează că-i aşteaptă o campanie electorală în 2012. Ion Fugaru este bănuitor vis-a-vis de această poziţie a lui Ion Ruşeţ şi îşi suspectează şeful de partid de trădare în favoarea PSD-ului. „Nu este normal ca cei din USL să facă tot felul de acuze şi să dea în noi, iar noi să nu facem nimic. Nu am văzut pe nimeni de la Partidul Democrat Liberal care să ia atitudine şi să se ridice împotriva lor. Nimeni nu spune nimic, iar USL-ul îşi face de cap. Cărciumaru, Călinoiu, fac ce vor în judeţul nostru. Chiar nu fac nimic rău care să poată fi criticat şi sesizat? Toţi o lasă moale şi nu e normal. Ne aşteaptă alegeri şi nu va fi uşor să luptăm cu ei”, susţine Fugaru.

EXCLUDERE

Declaraţiile pe care le face l-ar putea costa pe Fugaru, care riscă excluderea din partid. Fugaru nu mai e oricum în vederile preşedintelui Ion Ruşeţ după ce acesta i-a dat premierului Emil Boc un plic ce conţinea multe sesizări la adresa prefectului Liviu Andrei şi a şefului poliţiei Viorel Caragea. Asupra lui Fugaru se fac deja presiuni mari să-şi ţină gura şi să nu mai aducă acuzaţii la adresa colegilor de partid. „Problema Fugaru“ va fi discutată şi în Biroul Politic Judeţean.

SUSŢINERE

Primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, îl susţine pe Fugaru. „Sunt de acord cu domnul Fugaru atunci când spune că trebuie să facem o strategie de luptă împotriva Uniunii Social Liberale, principalul nostru contracandidat. Aceasta este de fapt şi propunerea mea. Trebuie stabilită o strategie de partid cu toate liniile principale în lupta cu USL-ul”, spune Liviu Cotojman, vicepreşedintele PDL Gorj.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: