Militaru crede că declaraţiile lui Ruşeţ nu-i ajută să câştige alegerile

PDL Gorj se află în acelaşi punct dinainte de impunerea lui Ion Ruşeţ la organizaţie, ca mai apoi să fie ales. Deputatul Severus Militaru, cel care l-a ajutat pe Ruşeţ să câştige alegerile, a rămas surprins acum de declaraţiile şefului său de partid pe care le consideră pripite. Ruşeţ şi-a făcut colegii trădători.

Deputatul Severus Militaru l-a acuzat pe Ion Ruşeţ, într-un interviu la Radio Infinit,  că s-a pripit atunci când a vorbit despre colegii de partid cu „vocaţia trădării”, după Congresul PDL.

Prim-vicepreşedintele democrat-liberal taxează, într-un interviu pentru Radio Infinit, atât „declaraţia gratuită” a lui Ruşeţ cât şi afirmaţiile pedelistului de la Târgu-Cărbuneşti, Ion Fugaru, despre grupul din PDL care “vrea să vândă partidul PSD-ului”.

„Nu poţi să-ţi faci colegii trădători“

Severus Militaru se teme că declaraţii de genul celor făcute de Ruşeţ şi Fugaru nu vor ajuta la sudarea echipei cu care PDL să câştige cele două tururi de scrutin, de anul viitor.

„Am văzut declaraţia şi domnului Fugaru şi cred trebuie să avem o şedinţă în BPJ în care să lămurim mai multe chestiuni pentru că astfel de declaraţii nu ne ajută să sudăm o echipă cu care să câştigăm alegerile la nivel de judeţ“. „Nu poţi să-ţi faci colegii trădători, indiferent că au votat într-un fel sau altul”, spune Militaru. Deputatul de pe Colegiul nr. 4 ar fi vrut ca aceste probleme să fie discutate în BPJ, nu să respire în presă. „Cred că preşedintele organizaţiei a vorbit la supărare pentru că după cum ştim dumnealui a spus că a semnat pentru moţiunea domnului Blaga, dar ceilalţi colegi puteau să voteze pentru oricare dintre ele“. „Cred că s-a pripit spunând că există trădători pentru că atâta timp cât nu am plecat cu un punct de vedere clar nu cred că era cazul să ne facem colegii trădători. S-a vorbit la supărare, lucru pe care nu trebuie să-l faci la supărare“, a spus Militaru amintind că PDL Gorj a votat toate cele trei moţiuni.

Deputatul nu apreciază nici declaraţiile pedelistului-şef de la Târgu-Cărbuneşti, Ion Fugaru, care i-a cerut explicit senatorului Ion Ruşeţ să le spună membrilor de partid dacă îşi doreşte sau nu să câştige alegerile din 2012.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: