Fugaru şi Belgher au ieşit din grevă la Gorj TV

Gorj TV este alături de telespectatori şi cetăţeni, dovada fiind transmisia în direct de aseară, de la Ştirile orei 18. Telespectatorii au urmărit aseară în direct la Ştirile Gorj TV declaraţii de la cei doi protestatari, Ion Fugaru şi Leonida Belgher, o grevă a foamei anunţată cu surle şi trâmbiţe, subiect care a ţinut primele pagini ale ziarelor. Practic, cei doi au ieşit din grevă la Gorj Tv.

Conceptul ştirilor Gorj TV a fost, este şi va fi întotdeauna să vină în sprijinul cetăţeanului. Suntem alături de telespectatorii noştri şi nu doar le prezentăm problemele, facem tot posibilul să le şi rezolvăm. Aici facem diferenţa! Vă prezentăm în permanenţă informaţii la cald, prin intermediul celor 6 buletine de ştiri. Ne întâlnim în fiecare dimineaţă la ora 11, pentru a vedea care sunt primele ştiri ale zilei. La orele 16 şi 17, vă dă întâlnire colega mea, Andreea Popescu, la 18 fix vedem principalul buletin de ştiri al zilei, un jurnal dinamic, cu telefoane în direct, dezbatem cel mai fierbinte subiect cu „Invitatul zilei,” sau transmitem de la faţa locului. După principalul buletin de la ora 18, ne revedem la 20 fix cu informaţiile serii, iar la 21.00 facem un rezumat al zilei.

Aşadar, merită să rămâneţi alături de noi, pentru a fi mereu informaţi. Vă aştept în fiecare zi cu cele mai calde şi incisive stiri.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: