Zeci de locuri de muncă în Marea Britanie

Peste 80 de locuri de muncă sunt puse la bătaie de angajatorii din Marea Britanie pentru gorjenii care vor să lucreze peste hotare în domeniul transporturilor. Cele mai multe posturi sunt oferite pentru şoferii de camioane.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, oferă 84 locuri de muncă vacante în Marea Britanie pentru următoarele calificări: şofer de camion, motostivuitorist şi maşini unelte.

Astfel, se caută 50 şoferi camion care să lucreze pentru diverse companii de transport de pe teritoriul Marii Britanii. Persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleză şi să deţină permis de conducere categoriile C+E, licenţă de transport, şi să aibă minim un an experienţă în domeniu.

Tot o societate din Marea Britanie doreşte să angajeze 30 motostivuitorişti pentru un depozit de unde se expediază şi livrează echipamente electronice şi electrocasnice. Persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleza, să deţină licenţă, dar şi să aibă minim un an experienţă în domeniu.

Totodată, se mai caută 4 operatori maşini unelte pentru care se solicită experienţă, calificare în domeniu şi cunoştinţe de limba engleză.

Persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES, la sediul AJOFM Gorj din strada Lt.Col.Dumitru Petrescu.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: