Funcții pentru pesediști, înainte de moțiune

Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, a fost numită de liberali administrator la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, noua conducere de la Transporturi schimbând, cu o excepţie, întreg Consiliul de Administraţie al CNAB.

Ministru interimar la Transprturi este gorjeanul Dan Vîlceanu, care acum câteva săptămâni l-a numit la șefia Companiei de Autostrăzi (CNAIR) pe Bogdan Pascu, un apropiat al lui Dan Voiculescu, patronul Antenei 3.

Remuneraţia lunară brută a unui membru în Consiliul de Administraţie CNAB este de aproximativ 12.500 lei.

Georgeta Bumbac, funcţionar public de peste 20 de ani, şi trecută pe la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu” a fost promovată de Viorica Dăncilă şi, înainte ca PNL să o revoce din funcţiile ocupate la Ministerul Transporturilor, avea funcții în trei consilii de administraţie, din care două„grele”, adică bine remunerate: la Compania de Drumuri (CNAIR), la Compania Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi la Administraţia Canale Navigabile.

Reaminim că liderul AUR, George Simion, a dat publicității luni seara o înregistrare în care un parlamentar PNL îi propune unuia de la AUR funcții pentru rudele sale, pentru a nu vota marți moțiunea de cenzură. Cinci parlamentari AUR ar fi fost contactați de peneliști.

Vizualizări: 3,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: