Funcţii plătite din bani publici, negociate de ALDE cu PSD

Dian Popescu, copreşedintele ALDE Gorj, se declară mulţumit de negocierile făcute cu Florin Cârciumaru, liderul PSD. În condiţiile în care a cedat postul de viceprimar de la Târgu Jiu, râvnit de Eduard Lădaru, Dian Popescu a primit cinci posturi de viceprimar la primăriile din judeţ. De asemenea, ALDE a negociat şi trei funcţii de conducere din cadrul Primăriei Târgu Jiu.
Dian Popescu a recunoscut că postul de consilier personal, ce va fi ocupat de Matei Nădrag, a fost obţinut în urma negocierilor cu Florin Cârciumaru. În perioada imediat următoare, alţi trei membri ALDE urmează să fie promovaţi în funcţii de conducere. „Matei Nădrag va fi consilierul personal al lui Florin Cârciunaru, am negociat această funcţie şi încă vreo trei poziţii, funcţii de conducere din aparatul primăriei care vor fi ocupate de membrii ALDE”, a declarat Dian Popescu.
ALDE a mai primit de la PSD cinci posturi de viceprimar în schimbul celui de la Primăria Târgu Jiu, care i-ar fi revenit lui Eduard Lădaru. „În schimbul cedării postului de viceprimar de la Târgu Jiu, am obţinut alte cinci posturi de viceprimar, la primăriile din judeţ. Primul dintre acestea a fost obţinut la Plopşoru, urmând ca în perioada următoare să se ocupe şi celelalte”, spune Dian Popescu. Acesta s-a declarat mulţumit de rezultatul negocierilor. „ Sunt mulţumit de rezultatul negocierilor cu primarul Cârciumaru. Ţinând cont că putea să facă majoritate oricând cu PSRo a ţinut cont şi de dorinţele ALDE”, a precizat Dian Popescu. ALDE a obţinut la Gorj şi un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, post ocupat de Ninel Muja.
RECOMPENSĂ
Dian Popescu spune că se va revanşa faţă de Eduard Lădaru, căruia i-a suflat postul de viceprimar. „Edi Lădaru va fi preşedintele Organizaţiei Municipale, în locul lui Doru Pârcălăboiu. Voi avea grijă ca munca depusă în campania electorală pentru Primăria Târgu Jiu să fie răsplătită cu viitoarele poziţii politice pe care le va avea ALDE”, a declarat Dian Popescu.
foto

Vizualizări: 4,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: