Funcţionar al primăriei Slivileşti, în comă alcoolică

Angajaţii de la primăria Slivileşti au chemat vineri salvarea pentru a lua pe unul dintre colegii săi. Virgil Covrigel, inginer cadastral în cadrul primăriei Slivileşti, a ajuns în comă alcoolică la spital după ce s-a întors rupt de beat de la o măsurătoare în teren. Primarul localităţii, Sorin Bucurescu, spune că bărbatul în vârstă de 55 de ani nu este la prima abatere acesta fiind de mult timp un împătimit al alcoolului. Covrigel riscă acum să fie concediat.

                    

Virgil Covrigel are 55 de ani şi lucrează la primăria Slivilești de mai bine de 20 de ani. Acesta a plecat vineri dimineaţa la o măsurătoare în teren și s-a întors la primărie în jur de ora 12.00 în comă alcoolică. Angajaţii primăriei au fost cei care au chemat ambulanța. Primarul Sorin Bucurescu spune că bărbatul era într-o stare gravă de ebrietate. ”A mai băut el, dar niciodată în halul acesta. Era rupt de beat. L-am trimis la măsurătoare de dimineaţă şi a venit în comă alcoolică, de fapt l-au adus oamenii că a căzut, e grav ce să mai”, a declarat Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești.

Primarul povestește că Virgil Covrigel este de mult timp un împătimit al alcoolului și că nu de puține ori s-a prezentat băut la serviciu. ”I-am spus de nenumărate ori să renunțe la băutură, a luat toate sancțiunile posibile până acum, de la mustrare până la reținerea a 20% din salariu pe perioadă de un an. Asta a fost ultima sancţiune pe i-o mai puteam da până la concediere. Acum nu îmi mai rămâne de ales decât să-l dau afară din primărie”, a declarat primarul Sorin Bucurescu.

SCANDAL

Pana sa ajungă salvarea, familia bărbatului a ajuns la primărie si s-a iscat un adevarat scandal. Baiatul lui Covrigel si sotia acestuia au refuzat ca inginerul sa fie preluat de Ambulanta preferand sa-l duca ei acasa. Potrivit primarului, familia functionarului public nu voia sa se faca atata tam-tam pe seama barbatului.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: