Gabi, erou la școala lui. A fost premiat de profesori

Gabriel, băiatul din Târgu Jiu care a găsit un portofel pe stradă și l-a restituit proprietarului, a fost premiat de școala unde învață. Profesorii i-au răsplătit fapta cu o minge de fotbal, cărți și echipament sportiv. Asta pentru că o mare pasiune a lui Gabriel este fotbalul.

Alin Sulea, directorul Școlii Gimnaziale “Sfântul Nicolae”, a spus că băiatul a fost felicitat de colegi și profesori și este un elev model: „A dat dovadă de bună creștere. Este un copil foarte bine educat. Meritul este al părinților. Noi l-am felicitat și ne-am gândit să-l premiem cumva în cadrul festivității organizate cu ocazia Micii Uniri. I-am oferit două cărți specifice vârstei lui, un echipament sportiv și o minge”.

Când se va face mare, Gabriel vrea să devină polițist. Vrea să facă fapte bune în continuare. În timpul liber, se va ocupa de altă pasiune: fotbalul. Tânărul este acum o mică vedetă la școala unde învață. Toți colegii și dascălii l-au felicitat pentru spiritul civic de care a dat dovadă: „Nu m-am gândit nicio clipă să păstrez eu portofelul. M-am pus și eu în situația domnului care l-a pierdut. Când o să mă fac mare, dacă o să mi se întâmple asta și mie, aș vrea să mi se întoarcă acest gest”, a mai spus Gabriel. (M.M.)

Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: