Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Persoanele cu dizabilități au ieșit la deszăpezire

Persoanele cu dizabilități de la Centrul de zi ,,Christian" din Târgu Jiu demonstrează încă o dată că pot fi de folos comunității din care fac parte. Au ieșit să deszăpezească în fața instituției, fiind un exemplu și pentru cei care au uitat că au această obligație legală.

"Am hortărât ca trotuarele din fața centrului nostru să nu fie un pericol pentru cetățeni sau pentru noi înșine hotărând să ne implicăm în curățirea acestora cu ajutorul beneficiarilor prezenți și a colectivului ce a inițiat activitatea. Am făcut din muncă distracție și relaxare, punând umăr de la umăr ca toată gheața de pe trotuar și din parcare să fie spartă și strânsă. Beneficiarii noștri sunt oameni harnici și săritori care pot face față oricărei provocări și care se gândesc întotdeauna și la binele celorlalți", arată organizatorii pe pagina de socializare.

Galerie fotoVizualizări: 1,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: