Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gabi Zahiu e în dilemă în ceea ce priveşte echipa

Pandurii mici trec azi prin emoţiile debutului în retur. Meciul cu Noma Mama Mia Bechicerecu Mic se anunţă dificil pentru gorjeni, mai ales după ce oaspeţii de azi au speriat adversarii din amicalele din iarnă, învingând toate echipele din Timişoara şi chiar pe ACS Recaş. Echipa lui Gabi Zahiu a avut parte şi de o pregătire bună în această iarnă, fiind în cantonament cu echipa mare în Turcia, dar şi de meciuri amicale numeroase la revenirea în ţară.

Pandurii 2 va avea şi întăriri pentru meciul programat azi de la ora 14:00 pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. Alături de cel de-al treilea portar, Livshit, au venit de la Pandurii cei patru tineri care au evoluat şi în tur la Pandurii 2, Rada, Tătaru, Avramescu şi Diaconu, precum şi atacantul Tilincă, scos din lot de Liviu Ciobotariu înaintea meciului de la Vaslui. Conştient că nu va avea meci uşor, Gabi Zahiu se gândeşte la mai multe formule de echipă, având deja 7-8 variante de start: „E greu. E prima etapă şi nu ştiu cum va reacţiona echipa. M-au ajutat amicalele să văd jucătorii mei dar acum mai avem şi de la echipa mare în lot. E Vova care era al nostru şi tinerii care au mai jucat la Pandurii 2 care sunt tot ai noştri şi în plus a mai venit şi Tilincă de la echipa mare. Numai că ei au făcut meciurile numai cu echipa mare iar la antrenamente i-am avut doar ieri. Am o mulţime de formule de echipă dar voi vedea ce inspiraţie am noaptea. Nu vreau să-mi bat joc nici de ai mei care s-au pregătit cu noi dar nici de cei care vin de la echipa mare”. În total de la Pandurii sunt în lotul celor de la Pandurii 2 şase jucători iar în primul unsprezece trebuie să se regăsească şi doi juniori din lotul celor de la echipa de liga a treia. În aceste condiţii, numărul celor care s-au pregătit cu Pandurii 2 care mai pot juca dacă se va merge pe ideea folosirii tuturor jucătorilor de la echipa mare e destul de mic.

Din lotul pentru meciul de azi nu fac parte Basara şi Stancu, jucători cedaţi de echipa mare celor de la Pandurii 2 în această iarnă.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: