Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Plăcintă cu magiun și nuci

Ai nevoie de:

1 kg de făină

40 g drojdie

1 lingură zahăr

200 de ml ulei călduț

200 ml apă caldă

Magiun de prune, de caise sau de gutui

Nuci pisate

Cum pregătești:

Amesteci făina cu drojdia înmuiată în apă călduță, cu zahărul, uleiul și apa călduță. Frămânți bine, apoi lași aluatul la dospit pentru o oră. Din aluat întinzin o foaie peste care pui magiunul și presari nucile. Formezi o ruladă pe care o dai la cuptor. Lași să se rumenească, o scoți și o tai felii.  

Vizualizări: 2,538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: