Găman va ataca din nou promovarea cu CSO Filiaşi

Antrenorii gorjeni de la CSO Filiaşi, Mario Găman și Bobi Staicu, vor continua să antreneze echipa doljeană și în sezonul viitor. Aceştia s-au bucurat de mare succes cu noua echipă şi s-au luptat chiar pentru promovarea în Liga 2, conducerea luând decizia de a merge tot pe mâna lor în noul sezon.

Antrenorul Mario Găman şi secundul său Bobi Staicu au ajuns la un acord cu președintele CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru a continua să antreneze echipa doljeană şi în noul sezon. După ce s-a bătut pentru prima poziţie din clasament aproape întregul sezon, echipa pregătită de cei doi gorjeni a jucat şi un meci de baraj pentru accederea în liga secundă.

Găman a spus că va rămâne la Filiaşi şi în sezonul viitor şi că a prelungit contractul pentru încă un an. “Am avut o discuție cu conducerea, ne-au asigurat că totul va fi bine din punct de vedere financiar, iar lotul de jucători va rămâne același, în proporție de 90%. Plus, o să ne sprijine să aducem ce jucători considerăm că avem nevoie pentru a întări echipa”, a precizat Găman care va merge pe continuitate.

„Toate acestea ne-au determinat să prelungim înțelegerea pe încă un an de zile. Toată lumea a fost de acord, a zis să meargă pe continuitate. Dânșii au fost mulțumiți de noi, de munca pe care am depus-o. La rândul nostru, am fost mulțumiți de ce ne-au asigurat anul trecut și am considerat ca anul ce vine să rămânem pe același făgaș”, a spus antrenorul.

Echipa din Filiaşi a fost eliminată însă de Corona Brașov, formație care a și promovat în cele din urmă.

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: