Horoscop

Berbec

Vă cam jucaţi cu opţiunile, pentru că sunt în număr mare, ceea ce vă inspiră sentimentul că, orice aţi alege, tot bine va fi. Priviţi cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jur şi sunteţi convins că toate vor evolua într-o direcţie foarte bună, orice ați alege.

Taur

Relaţia sentimentală evoluează într-un sens promiţător. Continuaţi să investiţi încredere, gânduri bune, gesturi frumoase, pentru că totul este un proces de lungă durată în care nu aveţi voie să obosiţi. Fiecare nouă investiţie făcută în această relaţie contribuie la nivelul spre care vă îndreptaţi şi într-o zi aveţi să culegeţi şi roadele acestor eforturi.

Gemeni

Nu vă cramponaţi de lucruri mărunte, ci trebuie să le trataţi cu mai mult umor, ca şi cum nu v-ar supăra nimic din ceea ce descoperiţi. Zâmbiţi la micile hopuri care apar, râdeţi la cine ştie ce boacănă făcută, luaţi un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine amuzată în faţa provocărilor sorţii.

Rac

Deşi totul pare să evolueze foarte ușor, aproape fără a depune vreun efort, veţi vedea că nimic nu-i întâmplător în sensul pe care-l urmaţi aproape într-o doară. Ca atare, deşi pare un joc, e totuşi un joc de strategie!

Leu

E o plăcere să socializaţi, să conversaţi, să legaţi noi relaţii, pentru că această zi vă ajută să vă măriţi cercul de cunoştinţe extrem de uşor. Mulţi dintre oamenii cu care aveţi şansa de a intra azi în contract vor juca la un moment dat un rol important în planurile dumneavoastră.

Fecioară

Nimeni nu-i înţelege mai bine ca dumneavoastră pe cei care suferă, care nu au nimic, care nu-şi găsesc drumul în viaţă. Poate şi pentru că aţi trecut prin momente similare şi vă puteţi pune cel mai uşor în pielea celuilalt.

Balanţă

Ca să vă împliniţi un vis, primul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să visaţi, desigur, ca atare opriţi-vă un pic din agitaţia cotidiană şi aveţi curajul să clădiţi acele castele pe care le doriţi! Nu renunţaţi la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat în gândurile vostre secrete.

Scorpion

Chiar dacă sunteți tentat să spuneţi că nimic nu evoluează conform planurilor, continuați în acelaşi mod. Aveţi încredere în rezultatele finale, în ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decât o probă prin care trebuie să demonstraţi că nu vă lăsaţi învins cu una, cu două.

Săgetător

Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu sperați că un lucru care vă face fericit acum, va ţine aşa mult şi bine. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi un dezavantaj, pentru că veţi avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să vă daţi seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine.

Capricorn

Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atâta vehemenţă și, mai devreme sau mai târziu, veţi descoperi că n-a fost decât gura de ei. S-au aventurat în direcţii pe care nu le pot atinge, au făcut angajamente pe care nu le pot respecta, şi e frustrant să staţi pe loc din cauza exagerărilor celor care nu au ştiut să-şi calculeze bine forţele.

Vărsător

Uneori nici nu e nevoie să faceţi eforturi imense pentru a vă îndeplini visele. Ajunge să trimiteţi în eter marile dorinţe şi să aşteptaţi să se manifeste. Există o lege a universului care atrage în calea dumneavoastră tot ce gândiţi.

Peşti

Aţi putea avea un vis cu conotaţii aparte în această noapte, ca atare încercaţi să vă concentraţi asupra acestor simboluri, atât la culcare, cât şi la deşteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral care vă oferă garanţia că sunteţi protejat, că sunteţi pe drumul cel bun.

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: