Garsonieră vândută cu 6.000 de euro într-o localitate din Gorj

O garsonieră confort 1 este vândută în localitatea Mătăsari cu suma de 5.999 de euro. Anunțul a fost postat pe mai multe site-uri și grupuri pe Facebook.

Proprietarul spune că locuința este dotată cu ușă metalică și geamuri termopan.

"Ofer spre vânzare garsonieră confort 1 situată în Mătăsari, la etajul 1 al unui imobil. Aceasta este ideală pentru cei care caută un spațiu confortabil, dotat cu geamuri termopan și ușă metalică. Garsoniera este compusă dintr-un hol, o cameră, o baie și o bucătărie. Instalația sanitară dispune de țevi de scurgere noi, iar camera a fost recent renovată cu glet proaspăt. Garsoniera este racordată la rețeaua de apă și curent electric, iar posibilitatea de a se racorda la rețeaua de gaze există prin conducta de gaze aflată la ușă. Cu o suprafață de 27 mp, acest spațiu este perfect pentru tinerii care își doresc un cămin confortabil. Nu pierdeți ocazia de a deveni proprietarul acestei garsoniere deosebite și contactați-mă acum pentru o vizionare! Preț 5999 Euro“, se arată în anunț.

În localitatea Mătăsari sunt multe locuințe și chiar blocuri întregi părăsite, după ce mulți mineri care veniseră din alte zona ale țării s-au disponibilizat și au plecat în locurile de baștină.

Galerie foto


Vizualizări: 7,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: