Gașca Zurli revine la Târgu Jiu

După succesul din primăvară, Gașca Zurli revine la Târgu Jiu în luna octombrie. În aprilie, celebra trupă a susținut două spectacole la Târgu Jiu, cu casa închisă, deși inițial era planificat doar unul.

Gașca Zurli va avea un turneu național în octombrie, în care va concerta în nouă orașe: Galați - 06 octombrie, Cluj-Napoca - 13 octombrie, Brașov - 15 octombrie, Botoșani - 19 octombrie, Bacău - 20 octombrie, Buzău - 21 octombrie, Craiova - 25 octombrie, Târgu Jiu - 27 octombrie, București - 30 octombrie. “9 orașe, 9 spectacole fantastice, cântece noi din care copiii și părinții învață să lupte în fiecare zi pentru visul lor. În octombrie, Gașca Zurli îi învită de toții picii în cea mai frumoasă aventură. Explorăm împreună lumea, descoprim lucruri noi, învățăm o mulțime de lucruri despre țări și tradiții, devenim mai curioși, mai buni, mai luptători”, este mesajul organizatorilor.

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Vizualizări: 1,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: