Găsită de jandarmi în şoc hipotermic

Un ofiţer al Jandarmeriei Gorj, aflat în timpul liber, a apelat colegii săi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean "Tudor Vladimirescu" Gorj, pentru a ajuta o persoană întinsă pe marginea DN 66, în zona Castrului Roman.

"La fața locului a fost direcționată o patrulă de jandarmi din Bumbești-Jiu, care a constatat că persoana respectivă este de sex feminin, domiciliază în municipiul Târgu Jiu și se afla în șoc hipotermic, fără a prezenta leziuni sau urme de violență. În urma discuțiilor purtate cu persoana respectivă a reieșit faptul că dorea să se deplaseze în municipiul Târgu-Jiu pe jos deoarece nu avea bani la ea să meargă cu un mijloc de transport, i s-a făcut rău și s-a întins pe marginea drumului", se arată într-un comunicat al IJJ Gorj.

Patrula de jandarmi a solicitat prin SNUAU 112, un echipaj medical care să se deplaseze la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, persoana respectivă fiind preluată de o ambulanță din cadrul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu și transportată la spital unde a rămas sub supraveghere medicală.

Vizualizări: 2,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: