Georgiana Popescu vrea o carieră muzicală în străinătate

Vârstă: 14 ani

Poreclă: Pope

Ocupaţie: elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu

Pasiuni: muzica, călătoriile, navigarea pe Internet

Vestimentaţie: ţinutele elegante şi comode în acelaşi timp dar şi pe cele sport

Timp liber: întâlniri cu prietenii şi repetiţii pentru Şcoala Populară de Artă

Mâncare preferată: piept de pui umplut cu legume

Georgiana Popescu are 14 ani şi de un an este elevă a Şcolii Populare de Artă unde învaţă să-şi modeleze vocea. Este o mică cântăreaţă dar care are planuri mari mai ales că este o persoană ambiţioasă care vrea să facă din muzică o carieră strălucită. „Vreau să urmez Conservatorul în Bucureşti pentru că toţi prietenii şi chiar şi profesorul meu m-a încurajat să fac acest pas şi sunt convinsă că o să am succes în acest plan”, a mărturisit Georgiana.

Spune despre ea că este propriul ei model în viaţă şi crede că acesta este secretul unei cariere desăvârşite. Prietenii îi sunt mereu aproape. „Vreau să cred că am o relaţie frumoasă cu prietenii mei şi din câte ştiu eu ei cred despre mine că sunt prietenoasă, de înceredere, au pe cine să se bazeze pentru că şi eu ţin mult la ei”, spune tânăra.

Talentul muzical l-a moştenit de la mama ei care obişnuia să cânte la chitară şi tot de la părinţi are şi această atracţie pentru scenă şi aplauze. „Am avut diverse spectacole de diferite ocazii, cel mai recent a fost de Crăciun dar am mai avut şi de ziua mamei sau de ziua îndrăgostiţilor, toate la Casa Armatei şi îmi place foarte mult să fiu pe scenă şi să primesc aplauze”, a declarat Georgiana.

„Aş fi vrut să fiu mai scundă”

Chiar dacă are o vârstă fragedă, Georgiana a avut deja ocazia să viziteze şi alte ţări putând face o comparaţie între viaţa de acolo şi cea de aici. „Dacă o să reuşesc în muzică o să încerc o carieră şi în altă ţară pentru că acolo este diferit de noi”, a declarat tânăra.

Chiar dacă are mare încredere în ea, Georgiana spune că există un singur lucru de care e nemulţumită în ceea ce priveşte înfăţişarea ei şi anume înălţimea. „Am 1.77 înălţime lucru care nu îmi place, aş fi vrut să fiu puţin mai scundă dar asta este, toată familia mea este înaltă”, a precizat adolescenta. Acest lucru i-ar fi putut fi favorabil într-o carieră de fotomodel însă chiar dacă ea ar fi vrut să meargă la o agenţie însă părinţii ei nu au fost de acord. „Părinţii mei nu au o părere foarte bună despre fotomodele pentru că aşa este idee asta a lor, de aceea am renunţat la ideea de a fi fotomodel”, a mărturisit Georgiana Popescu. 

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: