Daniela visează să cânte pe scenă cu Hillary Duff

Daniela Butucea are 17 ani şi este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu. Cel mai mare vis al ei este acela de a cânta pe scenă alături de Hillary Duff şi asta pentru că ia lecţii de canto de aproape şase ani.

Daniela Butucea a început să cânte de foarte mică muzică uşoară. Părinţii au văzut că micuţa are talent şi nu au stat pe gânduri şi au înscris-o pe Daniela la Palatul Copiilor, secţia canto muzică uşoară încă din clasa a II-a sub îndrumarea lui Pompiliu Ciolacu junior. „Am început în clasa a II-a cu domnul profesor Pompiliu Ciolacu junior care m-a învăţat să-mi perfecţionez vocea, au fost nişte ani plăcuţi pentru că am cunoscut foarte mulţi copii talentaţi”, a mărturisit Daniela.

După cei patru ani petrecuţi la Palatul Copiilor Daniela a decis că trebuie să ia o pauză pentru că simţea că nu mai poate face faţă cu şcoala. Acum regretă această decizie motiv pentru care de doi ani de zile este elevă a Şcolii Populare de Artă, tot secţia canto muzică uşoară pentru că nu putea renunţa la marea sa pasiune. În tot acest timp, Daniela a avut numeroase spectacole dar şi apariţii TV unde a putut să-şi dezvăluie talentul. „Am avut spectacole în oraş la Casa Armatei cu diverse ocazii, am avut la Craiova dar am cântat şi în direct la B1 TV, în Bucureşti. Mă pot lăuda şi un CD de colinde pe care l-am lansat la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” împreună cu o colegă, CD pe care l-am dat spre vânzare prietenilor mei”, a mărturisit Daniela.

Spaniola, limba cântecelor ei

În prezent, nu are nicio piesă compusă de ea însă preferă să cânte în limba spaniolă pe care a învăţat-o din telenovele. Chiar dacă experienţa ei de până acum este mai mult artistică, Daniela vrea să devină contabilă pentru că îşi doreşte o afacere proprie. Printre pasiunile ei se numără dansul dar îi place să şi schieze sau să cunoască oameni.

Cel mai mare vis al ei rămâne însă tot legat de muzică şi anume acela de a fi alături pe scenă de Hillary Duff pentru că îi place foarte mult vocea ei dar şi talentul actoricesc. „Aş vrea să o cunosc în persoană pe Hillary Duff pentru că îi ascult cu plăcere piesele dar îmi şi place ca actriţă”, a precizat Daniela Butucea.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: