Gheorghe Flutur va începe evaluarea directorilor numiţi de PDL

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL, a anunţat că prim-vicepreşedintele Gheorghe Flutur va coordona evaluarea, din punct de vedere al profesionalismului şi integrităţii, a activităţii pedeliştilor numiţi în funcţii publice.

Voinescu a precizat că subiectul a fost reluat în cadrul şedinţei de luni a Biroului Permanent Naţional ca urmare a unor discuţii anterioare în forurile partidului pe această temă. "S-a stabilit ca numirile pe viitor să fie mai atent examinate de către BPN, atât din punct de vedere al profesionalismului, cât şi din punct de vedere al integrităţii. Sub coordonarea domnului Flutur, se va demara acest proces de evaluarea tuturor numirilor făcute de PDL în administraţie la nivel local, dar şi la nivel central", a declarat deputatul PDL.

Acesta a recunoscut că trebuie corijate anumite erori ale partidului în desemnarea celor mai potriviţi oameni în anumite demnităţi publice. "Este foarte important să admitem că, în anumite situaţii, PDL a greşit nominalizând persoane care nu se ridicau la nivelul de rigoare profesională şi etică a unor funcţii. Au fost parte a greşelilor noastre pe care suntem decişi să nu le mai repetăm", a spus Voinescu, adăugând că evaluarea va începe în mai puţin de o lună.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: