Gică Craioveanu va fi operat de urgență

Gică Craioveanu, directorul de imagine al celor de la CS U Craiova, are mari probleme de sănătate. Fostul fotbalist român ajuns la 52 de ani a alunecat pe gheață și și-a rupt ligamentele gleznei stângi el urmând să fie operat de urgenţă.

Directorul de imagine al celor de la CS U Craiova a fost supus unui control amănunțit în cursul zilei de sâmbătă, 12 decembrie, iar fostului internațional român i s-a transmis că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală, anunță GSP.ro.

Fostul internațional român a vorbit despre problemele pe care le întâmpină după ce a alunecat și și-a rupt ligamentele gleznei stângi. „Azi am fost la medic și mi-a zis că trebuie să mă operez”, a spus „Grande”, așa cum este alintat de suporterii lui CS U Craiova, dar acesta susține că nu și-ar dori să ajungă la operație. „Altă soluție nu am. Așa că nu am loc de întors, adevărul e că nu am stabilitate în picior”, a mai adăugat Gică Craioveanu.

Gică Craioveanu a evoluat în tricoul echipei din Craiova patru ani și jumătate, între ianuarie 1991 și iulie 1995, perioadă în care a bifat 129 de prezențe în tricoul grupării din Bănie și a înscris 61 de goluri.

Vizualizări: 1,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: