Turneu de Liga Naţională la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu a fost ales ca loc de desfăşurare a unui turneu al Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Sala Sporturilor va găzdui, în perioada 22-23 decembrie, patru meciuri din noua ediţie a Ligii Naţionale.

Federaţia Română de Baschet a anunţat că Târgu Jiu va găzdui meciurile unuia dintre turneele din noul sezon al Ligii Naţionale. Clubul gorjean CSM Târgu Jiu a depus documentaţia pentru a găzdui în propria sală unul dintre turneele care se mai joacă în acest an, acesta fiind acceptat ca organizator.

Astfel, Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi gazdă, pentru prima dată în acest sezon, pentru jocurile turneului de campionat programat în perioada 22-23 decembrie. În cadrul acestui turneu, pe lângă echipa gazdă, CSM Târgu Jiu, vor fi prezente la Târgu Jiu Steaua Bucureşti, U Cluj şi CSM Galaţi. Programul exact al jocurilor precum şi datele şi orele de disputare vor fi anunţate în următoarele zile. În conformitate cu prevederile impuse de autorităţi, accesul publicului nu va fi permis la aceste jocuri.

În cele două zile de competiţie se vor desfăşura următoarele partide:

CSM Târgu Jiu – Steaua Bucureşti

CSM Târgu Jiu – U Cluj

CSM Galaţi – Steaua Bucureşti

CSM Galaţi – U Cluj

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: