CSM Târgu Jiu a pierdut şi ultimul meci de la Oradea

CSM Târgu Jiu a pierdut şi meciul din etapa a 3-a a Ligii Naţioanle cu echipa din Galaţi, după ce a înregistrat anterior alte două eşecuri cu formaţiile din Oradea şi Timişoara. În ultima partidă a turneului de la Oradea, CSM Târgu Jiu a cedat, scor 71-87, în faţa celor de la CSM Galaţi.

Meciul dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Galaţi se anunţa unul de mare luptă, aşa cum a fost în cea mai mare parte a lui.

Ambele echipe veneau după înfrângeri în primele două etape şi sperau la o primă victorie, de aceea a fost un meci în mare parte echilibrat, dar care s-a rupt în sfertul decisiv, mai precis în ultimele 5 minute ale meciului. „Cred că, din păcate, am ratat o șansă mare de a obține o victorie importantă. Am avut o revenire foarte bună după pauză, dar din păcate, am picat pe final de meci. Am suferit la aruncările de afară și cred că aici s-a făcut diferența, la aruncările de trei puncte. Dacă în precedentele două meciuri de la acest turneu am arătat foarte bine la acest capitol, la acest meci nu a funcționat și este un lucru care s-a văzut pe tabela de scor. Trebuie însă să recunosc că nici nu am făcut cel mai bun meci din punct de vedere defensiv”, a spus, pentru site-ul CSM, antrenorul Claudiu Alionescu după acest ultim meci de la primul turneu, pe care l-a considerat totuşi unul reuşit: „Însă una peste alta aş dori să-i felicit pe jucători pentru ca au crezut în șansa lor, pentru modul cum au luptat și efortul depus. Cred că este un turneu reușit pentru noi. Venim după o situație deloc confortabilă din punct de vedere medical și cred că am făcut un turneu bun. Sper să creștem de la un meci la altul și să ne îndeplinim obiectivul, acela de a rămâne în Liga Națională”.

Kevin Allen a fost din nou cel mai bun om al grupării gorjene. Pivotul american a reuşit 27 de puncte şi 9 recuperări. Un meci bun a făcut şi Rezav Rogava. Georgianul a marcat 19p, a avut 4 recuperări, două pase decisive, 2 intercepții și un capac.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: