Flavius Stoican vizează un prim transfer

Flavius Stoican vrea să îşi întărească lotul pentru partea a doua a campionatului. Antrenorul a trecut la treabă și încearcă primul transfer al iernii la ACS Viitorul Târgu Jiu, unde vrea să aducă un portar din Liga 3.

ACS Viitorul a făcut un sezon foarte bun de Liga 2 şi a încheiat anul pe locurile de play-off. Antrenorul Flavius Stoican se gândește deja la partea a doua a sezonului şi, în actuala pauză de iarnă, vrea să aducă întăriri la echipă.

Portarul Paul Cosma, de doar 18 ani, de la Sportul Şimleu Silvaniei (Seria 10 din Liga 3), este dorit de ACS Viitorul. Tânărul a avut evoluții bune în acest sezon și din acest motiv a atras atenția staffului lui Flavius Stoican.

Cosma mai este dorit însă și de alte echipe din Liga 2, dar și de cluburi din Liga 1, acest aspect fiind recunoscut chiar de oameni din staff-ul formației la care este legitimat. Ioan Gurzău, președintele celor de la Sportul Şimleu Silvaniei, a afirmat că ACS Viitorul chiar a făcut primele demersuri în vederea transferului, dar are un pas în spate față de FC Botoșani, din Liga 1.

Se pare că moldovenii au obținut permisiunea clubului din Liga 3 să îl ia în probe pe Paul Cosma, în pauza de iarnă. “Paul Cosma a avut evoluţii foarte bune în turul de campionat şi drept dovadă s-au interesat mai multe echipe de el. Are şansa să meargă în probe la FC Botoşani. El poate să facă pasul mai sus chiar din această iarnă. Chiar şi cei de la ACS Viitorul l-au contactat pe antrenor pentru a se interesa de Paul Cosma. Pentru orice jucător care are şansa să meargă la un alt nivel, noi ne bucurăm. Şansele ca el să mai rămână la Şimleu sunt mici”, a declarat Ioan Gurzău, citat de Sportul Sălăjean.

Echipa lui Stoican este sigură de clasarea în primele cinci echipe la finalul acestui an după ce a  înregistrat, în 14 partide, opt victorii, două egaluri și patru înfrângeri.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: