Craioveanu ştie că Mirel Rădoi va ajunge la Craiova

Gică Craioveanu, fostul jucător al Universității Craiova, susține că Mirel Rădoi, actual selecționer al naționalei României, va ajunge să o antreneze pe Universitatea Craiova. În prezent, antrenorul formației din Bănie este Corneliu Papură, care a fost instalat după plecarea neașteptată a lui Cristiano Bergodi.

Deși Mirel Rădoi a fost ofertat, în această toamnă, de CS U Craiova, tehnicianul a decis să rămână pe banca naționalei. Gică Craioveanu este sigur că Mirel Rădoi va antrena echipa alb-albastră, la un moment dat, deoarece este oltean.

Craioveanu a mărturisit că visul său este acela de a o antrena pe Universitatea Craiova și plănuiește să și-l îndeplinească până la vârsta de 70 de ani. „Mirel Rădoi va ajunge la Craiova mai devreme sau mai târziu, pentru că e oltean și știu cum e la noi, suntem drăcoși din nație. Nu am vorbit niciodată cu Mihai Rotaru despre a prelua echipa Craiova. Bine, el nu știa că eu am licență PRO, pe care am obținut-o aici în Spania. Sunt mândru deoarece am avut niște colegi mari, ca Redondo, Saviola, Valeron, nume importante. Și eu îmi doresc, la fel ca Mirel, să antrenez Craiova, e visul meu, am crescut acolo și sunt oltean, îmi place Craiova, mă mai cheamă și Craioveanu, din întâmplare. Până la 70 de ani sper să fiu acolo, la mine însă e foarte greu deoarece lucrez la radio și trebuie să plătesc o indemnizație foarte piperată în cazul în care plec de capul meu, sunt multe lucruri la mijloc”, a declarat Gică Craioveanu, la PRO X.

CS U Craiova se află pe locul 2 din Liga 1, cu 28 de puncte obținute, după 12 meciuri jucate.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: