Gigi Becali a cumpărat o casă pentru o familie din Văgiuleşti

Omul de afaceri, Gigi Becali, va veni astăzi la Văgiuleşti pentru a dărui o casă unei familii care de mai multă vreme a dormit sub cerul liber împreună cu un copil de doar un anişor. Becali a aflat că familia Bucur şi-a pierdut toată agoniseala în urma unui incendiu şi s-a oferit să o ajute. Acesta le-a cumpărat o casă de aproximativ 10 mii de euro.

Gigi Becali este aşteptat astăzi în Gorj pentru o vizită în scop umanitar. Omul de afaceri s-a oferit să ajute o familie din Văgiuleşti în urma unui material difuzat de un post de televiziune naţional.

Familia Bucur a rămas fără un acoperiş deasupra capului după ce locuinţa le-a ars în urma unui incendiu. Membrii familiei împreună cu băieţelul de numai un anişor se mutaseră de ceva vreme pe un câmp din apropierea satului, locuind sub acoperişul unei fântâni. Autorităţile locale spun că Gigi Becali a achiziţionat deja o casă din Văgiuleşti, ale cărei chei vor fi înmânate astăzi nevoiaşilor. Potrivit primarului Constantin Pârjol, casa achiziţionată de omul de afaceri se ridică la aproximativ 10 mii de euro. “Domnul Gigi Becali este aşteptat la Văgiuleşti în jurul orei 13.00. Vine să sprijine o familie nevoiaşă care nu mai are unde locui. În acest sens, a achiziţionat o casă din localitate a cărei valoare se ridică la aproximativ 10 mii de euro”, a declarat Constantin Pârjol, primarul comunei Văgiuleşti.

Casa pe care Becali a achiziţionat-o pentru familia Bucur are trei camere, fântână în curte şi este dotată cu toate utilităţile.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: