Gigi Becali, la Craiova pentru procesul lui Adrian Mititelu

Gigi Becali, Valeriu Argăseală şi Victor Becali s-au prezentat miercuri la Curtea de Apel Craiova, acolo unde au fost citaţi ca martori în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB în schimbul a 1,4 milioane de euro.

Adrian Mititelu este cercetat pentru evaziune fiscală. Alături de Mititelu mai este citat și secretarul de atunci al clubului, Gigel Preoteasa. În 2011, lotul de 39 de jucători al lui Adrian Mititelu se afla sub un sechestru pus de Fisc, din cauza datoriilor către stat.

În schimbul atacantului Mihai Costea, Becali a plătit 1,4 milioane de euro pentru 60 la sută din drepturile sale federative. Finanțatorul FCSB susține că nu mai ține minte suma transferului. „Ei vor să afle adevărul care îl știu deja. Ei nici nu mai țin minte. Poate doar 30%. Ce să mai țin minte? Nici suma de transfer nu o mai știu. Nu poți să furi bani la fotbal! De aceea Mititelu a fost achitat pe fond. A văzut judecătorul că a pierdut vreo 15 de milioane de euro la fotbal. De ce să îl mai bage la pușcărie? De unde să fie evaziune fiscală?", a declarat Becali.

Acesta a ajuns la Craiova la bordul unui avion privat.

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: