Gilortul a cedat greu în meciul cu FCU Craiova

Gilortul Târgu Cărbuneşti a pierdut meciul din etapa a doua a noului sezon, dar a fost învinsă greu şi la limită de FCU Craiova. Meciul disputat sâmbătă la Drobeta Turnu Severin s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru gazde după ce la pauză scorul a fost 0-0.

Meciul dintre Gilortul Cărbuneşti şi FCU Craiova, una dintre pretendentele la promovarea în Liga 2 a fost unul echilibrat, mai ales în prima sa parte când s-a jucat de la egal la egal. Reveniţi după 14 ani la acest nivel al Ligii 3, gorjenii par să fi trecut de tracul jocului într-o ligă superioadă şi peste faptul că mai mult de jumătate dintre componenții lotului sunt juniori.

Craiovenii sperau să defileze, sau cel puțin să nu aibă emoții, în fața Gilortului, dar jocul celor de la Gilortul i-a făcut să aibă emoţii pentru victorie până în ultimul sfert de oră.

Gilortul a jucat minute bune de la egal cu echipa gazdă, a avut momente bune şi ocazii precum bara lui  Dolcescu (29’) sau un șut aproape de vinclu al lui Avramescu (31’). Trabalka avea să deschidă scorul pentru gazde cu un șut din apropierea suprafeței de poartă. Dănănae  a blocat, în extremis, șutul lui Meliță, dar atacantul Gilortul s-a revanşat un minut mai târziu când a înscris în urma unui contraatac.

Craiova a marcat golul victoriei după un corner și o eroare colectivă a defensivei celor de la Gilortul, fundașul Avram trimițând din careul mic sub transversală. La ultima fază a meciului Gilortul putea din nou egala când Codin a trimis în forță din afara suprafeței de pedeapsă și Bodea a respins cu pumnii.

În urma rezultatelor înregistrate, după două etape, FC U Craiova se clasează pe locul 5, iar Gilortul pe poziţia a 13-a în seria a IV-a.

FCU CRaiova – Gilortul Târgu Cărbunești 2-1 (0-0)

Stadion: Municipal/Drobeta Turnu Severin, Spectatori: 500.

Au marcat: Trabalka (54’), Avram (73’)/Meliță (58’).

Cartonașe galbene: Boția, Tănase, Tudor/M. Paștiu.

FCU Craiova: Bodea – Negru, Dănănae (cpt.), Avram, Tudor (Stan) – Tănase, Pop – Raicea, Codoban (Gugu), Boția (Rogoveanu) – Trabalka. Rezerve neutilizate: Chindriș, Luică, Zanfir, Bălan. Antrenor: Eugen Trică.

Gilortul: Jianu – Buzurin (46’ Gîlceavă), Dolcescu, Cocioabă, M. Paștiu – Almăjanu, Avramescu (cpt.), Sorea (59’ Oprișa), Bubuioc (78’ Ancuța) – Codin, Meliță. Rezerve neutilizate: A. Paștiu, Pociovălișteanu, Passi.

Antrenor: Alexandru Avramescu

Vizualizări: 1,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: