Încă un meci anunțat degeaba pe stadionul din Târgu Jiu

FRF nu mai aduce nici naţionala de tineret la Târgu Jiu, după ce în vară voia să aducă pe acelaşi stadion Supercupa României. Intenţiile Federaţiei Române de Fotbal de a aduce echipa naţională de tineret să joace în Oltenia s-au lovit de problemele stadioanelor din Târgu Jiu şi Craiova.  La Târgu Jiu stadionul nu a fost preluat nici acum de la CNI, deşi au trecut mai bine de doua luni de la termenul prevăzut în contract, iar la Craiova gazonul este deteriorat, cu toate că pe acest gazon nou a jucat o singură echipă.

Federația Română de Fotbal a anunțat la UEFA stadioanele pe care reprezentativa Under 21 va evolua în luna octombrie, când sunt programate meciurile cu Ucraina și cu Irlanda de Nord, în Grupa 8 a preliminariilor pentru EURO 2021.

Acestea nu sunt stadioanele din Târgu Jiu şi Craiova cum se dorea iniţial, din cauza problemelor pe care acestea le au în această perioadă. La Târgu Jiu stadionul e finalizat, dar nu e şi recepţionat de la Compania de Investiţii, iar la Craiova gazonul e foarte deteriorat şi nu corespunde normelor UEFA.

În aceste condiţii, FRF a ales pentru România U21 stadioanele de la Ploiești și de la Voluntari. Astfel, meciul România U21 – Ucraina U21 va avea loc la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”, în data de 10 octombrie. Patru zile mai târziu, tricolorii lui Mirel Rădoi vor întâlni Irlanda de Nord, la Voluntari, pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

Debutul echipei naționale U21 în preliminariile pentru EURO 2021 va fi pe 10 septembrie, în deplasare, în Danemarca. Partida se va disputa la Aalborg de la ora 18.30 (19.30, ora României).

Campania care va începe în luna septembrie a acestui an se va încheia în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei. Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele 9 câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc doi.

Celelalte 8 formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă pentru celelalte 4 locuri disponibile.

Vizualizări: 1,973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: