Sportivii de la CS Pandurii, pe podium la Maratonul Olteniei

Sportivii de la CS Pandurii reuşesc să se claseze pe locurile fruntaşe la majoritatea competiţiilor la care reprezintă clubul din Târgu Jiu. Ultimele performanţe au fost realizate în week-end la Maratonul Olteniei de la Râmnicu Vâlcea unde trei atleţi ai clubului Pandurii au urcat pe podium.

Concursul „Ținutul Maratonului” a avut loc sâmbătă şi duminică la Râmnicu Vâlcea şi a inclus cinci trasee de alergare montană, cursa scurtă de 33 km, cursa lungă  de 51 km, cros de 10,5 km, semimaraton de 21,5 km și cursa de maraton de 42 km. Întrecerile au început din parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, iar toţi participanţii au devenit „cetăţeni ai Maratonului Olteniei”. Cursele au inclus trasee de concurs spectaculoase şi  zone tematice, cursele de alergare fiind precedate de curse de ciclism. Maratoniştii au luat startul duminică, 1 septembrie, de la CS Pandurii participând patru sportivi, dintre care trei au urcat pe podium.

Atleta Mihaela Cepoi a urcat din nou pe podium în cursa de maraton, clasându-se pe locul 2 în cursa rezervată senioarelor iar atletul Cristi Brujan s-a clasat tot al doilea în proba de semimaraton pentru seniori chiar dacă cei doi sportivi sunt încă juniori. O altă mare sportivă a clubului Pandurii, care are ca obiectiv Campionatul Național de Maraton cât şi Campionatul Balcanic, Alina Butnariu, s-a clasat pe locul 3 în proba de semimaraton. La maratonul vâlcean a participat și o nouă speranţă a CS Pandurii selecționată de curând la clubul din Târgu Jiu şi care se anunță ca o sportivă de mare valoare, Catinca Pătrașcu Dijmărescu, atletă pregătită ca şi ceilalţi sportivi premiaţi de antrenorul emerit Ion Bură.

Vizualizări: 406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: