Pandurii joacă luni contra foștilor jucători

Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat la Pitești în acest week-end pentru meciul cu Campionii FC Argeş, programat luni seara, cu începere de la ora 18:00. Gorjenii vor juca cu această ocazie contra foştilor jucători Brînzan, Blejdea şi Dănescu, care au fost transferaţi de echipa piteşteană în această vară.

Pandurii întâlnesc în ultima partidă a  acestei etape, care se dispută în aceste zile, Campionii FC Argeş, una dintre candidatele la promovarea în Liga 1. Ultimul meci din etapa a 5-a, dintre Petrolul Ploieşti şi Csikszereda, a fost amânat pentru luna viitoare deoarece gazonul terenului din Ploieşti a fost protejat pentru meciul naţionalei.

Pentru meciul cu FC Argeş, antrenorul Adrian Bogoi l-a luat în această deplasare şi pe japonezul Kazuki Takahashi, mijlocaş de 22 de ani,  care nu a fost încă legitimat, dar se speră că se va putea realiza acest lucru luni, până la ora jocului.

Kazuki se pregăteşte sub comanda lui Bogoi de aproximativ o lună, dar până acum nu a putut semna contractul. „Sperăm să ne putem baza şi pe Kazu la meciul cu FC Argeş, pentru că am avut probleme la mijlocul terenului. Intrarea lui Lu a adus un echilibru la mijlocul terenului pentru că atunci când a intrat el s-a văzut o creştere în jocul liniei de mijloc”, a spus antrenorul Adrian Bogoi înaintea partidei din etapa a 5-a, precizând că nu are încă o formulă standard de echipă: „Încă mai căutăm soluţii pentru toate compartimentele şi, în acelaşi timp, vrem să ne şi omogenizăm lotul şi să stabilizăm o echipă standard. Trebuie să ajungem la o echipă standard chiar dacă vom fi nevoiţi să mai facem una sau două modificări”.

Pentru jocul de la Piteşti, Pandurii continuă să aibă aceleaşi probleme de lot ca şi la meciurile precedente, lipsesc din cauza problemelor medicale Ciobanu, Gheorghe, Tănăsoiu şi Măicăneanu.

Cu această ocazie gorjenii juca împotriva celor mai buni jucători pe care i-au avut în lot sezonul trecut şi care au plecat în vară la FC Argeş, golgheterul Blejdea, căpitanul Brînzan şi mai tânărul fundaş Dănescu.

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: