Gilortul a învins liderul și încheie sezonul pe podium

Gilortul  Târgu Cărbunești a încheiat acest sezon pe podiumul Seriei 7 din Liga 3. Gorjenii au învins liderul în ultima etapă din play-off și s-au clasat pe locul trei în clasament.

Dublele lui Ionuț Gîlcescu și Dragoș Săulescu au decis destinația celor 3 puncte din meciul cu CSM Deva, iar golul de onoare al oaspeților a fost reușit de Alexandru Vișan. În minutul 26 Ionuț Gîlcescu a irosit și o lovitură de pedeapsă. „Gilortul încheie astfel un sezon foarte bun, la finalul căruia echipa noastră ocupă ultima poziție a podiumului, fiind a doua cea mai bună performanță obținută la nivelul competițiilor organizate de FRF. Pe parcursul întregului campionat, Gilortul a avut clasări în primele 4 echipe, fapt ce demonstrează valoarea lotului, constanța de care au dat dovadă jucătorii Gilortului, seriozitatea și profesionismul cu care tehnicienii noștri i-au pregătit pe băieți”, a concluzionat clubul gorjean la finalul acestui sezon bun pentru echipa lui Mario Găman care s-a luptat pentru promovarea în Liga 2.

Elevii lui Mario Găman s-au luptat până în penultima etapă pentru locul 2, iar neșansa și rezultatele indirecte au privat echipa de o participare la barajul de promovare în Liga 2. Gilortul are meritul de a fi rămas singura formație greu de învins pe teren propriu din seria 7.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: