Gilortul Cărbuneşti a adus întăriri pentru retur

Gilortul Târgu Cărbuneşti încearcă să completeze lotul corespunzător pentru a putea îndeplini obiectivul din acest sezon. După ce a pierdut o serie de jucători în pauza de iarnă, acum echipa de Liga 3 face transferuri pentru a-i înlocui.

În pauza de iarnă, Gilortul s-a despărțit de patru dintre jucători valoroși care au ales alte destinații pentru retur. Este vorba de portarul  Ovidiu Jianu, transferat de CSO Filiași, Monel Cîrstoiu, cel care a ales Știința Miroslava, Marius Ion, care a ajuns la Cetate Deva și de Adrian Codin care va juca pentru FC Băbeni.

Cei de la Gilortul le-au mulţumit pentru faptul că au jucat la formația  gorjeană și le urat succes la noile echipe, după care s-au apucat de reconstruit echipa încă de  la reluarea antrenamentelor. „Conducerea echipei noastre s-a mișcat pentru a umple golurile rămase și a obținut în această săptămână semnătura următorilor jucători: Dragoș-Vasile Constantinescu (1988, Flacăra Horezu), Ion-Constantin Roncea (1988, Cetate Deva), Constantin-Geani Stoichițoiu (1993, Tractorul Cetate), Ion-Aurelian Berescu (1990, Petrolul Bustuchin), Ionuț-Sebastian Safta (2002, Pandurii Târgu Jiu), Ion-Cătălin Afrim (2003, Pandurii Târgu Jiu), Ion-Lucian Bărăitaru (2003, Pandurii Târgu Jiu), Ianis Stăniloiu (2002, Pandurii Târgu Jiu) și Marian-Robert Dănescu (2000, FC Argeș)”, au anunţat cei de la Cărbuneşti transferurile perfectate deja şi nu se vor opri aici.

Pe lângă cele nouă transferuri perfectate conducerea echipei s-a mai înțeles cu un jucător important care se va alătura lotului după ce va primi acordul de transfer de la echipa la care este legitimat.

Gilortul nu a avut programat un amical în week-end dar de luni vor relua antrenamentele şi, cel mai probabil săptămâna aceasta vor mai susţine două meciuri de verificare.

Vizualizări: 1,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: