Pandurii şi ACS Viitorul Târgu Jiu nu au înregistrat nici un transfer

Luni, 17 februarie, este ultima zi în care echipele din Liga 2 mai pot face transferuri şi legitimări de jucători. Cu toate acestea multe echipe din eşalonul secund nu au înregistrat până acum nici un transfer, în această situaţie fiind şi Pandurii Târgu Jiu.

Un număr de 60 de transferuri au făcut cluburile din Liga 2 cu puţin timp înainte de încheierea perioadei de achiziţii, Gloria Buzău fiind campioană, cu nouă transferuri înregistrate deja. Există însă şi echipe care nu au făcut transferuri, fiind în acest moment cinci formaţii care n-au legitimat nici un jucător la FRF.

Campionatul Ligii 2 se reia vinerea viitoare, pe 21 ianuarie, însă cele 19 cluburi din competiţie mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a-şi înregistra transferurile făcute în această iarnă. Data de 17 februarie este ziua la finalul căreia se va închide perioada de transferuri de iarnă din România la nivelul competiţiilor de seniori şi juniori organizate de Federaţia Română de Fotbal.

Jucătorii legitimaţi după această dată la nivelul Asociaţiilor Judeţene de Fotbal (AJF) nu vor putea obţine viza FRF pentru competiţiile care fac parte din sezonul 2019-2020, anunţă federaţia pe site-ul oficial.

Vineri şi luni sunt ultimele zile în care cluburile din eşalonul secund mai pot opera transferuri în cadrul perioadei de iarnă, iar, în acest moment, SCM Gloria Buzău, cu nouă transferuri şi ”U” Cluj, cu opt mutări, sunt cele mai active. Este vorba despre transferuri înregistrate oficial la FRF, fiindcă, de exemplu, CSM Reşiţa are 13 jucători aduşi până acum, dar doar şapte transferuri sunt anunţate la federaţie.

Până miercuri seara  echipele Farul Constanţa, Dunărea Călăraşi, ACS Viitorul Târgu Jiu, Pandurii Târgu Jiu şi Sportul Snagov nu au înregistrat transferuri la nivel de seniori, a informat federaţia. Situaţia ultimelor două clasate, Pandurii şi Sportul Snagov, este complicată, fiindcă niciuna dintre echipe nu are voie să facă legitimări şi aşteaptă un răspuns de la FRF dacă vor primi accept în ultimul moment.

Pandurii a adus numai jucători juniori şi Under 19 ani şi a solicitat FRF să discute problema transferurilor şi legitimărilor acestor jucători iar Sportu Snagov vrea să profite de aceiaşi aprobare, dacă aceasta va veni. Lotul gorjenilor mai numără doar 11 jucători legitimaţi, dintre cei care au evoluat în tur, şi o serie de juniori care s-au pregătit cu prima echipă.

Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: