Universitatea Craiova vrea locul I după victoria de la Iaşi

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 5-2, în deplasare, în fața celor de la Poli Iași, în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1. Jucătorii  olteni sunt încrezători acum pentru meciul contra campioanei CFR Cluj. După victoria de la Iaşi Craiova s-a apropiat la trei puncte de CFR.

Scorul a fost deschis încă din minutul 11, prin tânărul Luis Nițu, după o pasă a lui Dan Nistor. Cicâldău a transformat și el un penalty, după doar patru minute, iar Bălașa a dus scorul la 3-0 în minutul 22, stabilind și rezultatul primei reprize.

În partea secundă a jocului, Frăsinescu și De Iriondo au redus din diferență până la 2-3, în minutele 52, respectiv 69, dar oltenii au vrut să facă scor cu ieşenii. Bancu și Koljic și-au trecut și ei numele pe tabelă, în ultimele zece minute ale partidei și au stabilit scorul acestei partide, 5-2 pentru Craiova. În urma acestui rezultat, oltenii sunt la trei puncte de liderul CFR Cluj și se distanțează  tot la trei puncte de FCSB, echipa de pe locul 3.

Mihai Bălașa, care a marcat pentru 3-0 în minutul 22,  este încântat de seria de trei victorii pe care a reușit să o lege echipa sa. „Am ieșit de la pauză puțin mai relaxați și am primit două goluri care puteau să ne coste aceste trei puncte. Ne-am revenit și am reușit să mai marcăm două goluri. Sincer, nici nu mai știu de când am reușit o primă repriză atât de bună. Important e că am reușit să legăm trei victorii la rând. Trebuie să fim conștienți că nu am realizat încă nimic și să câștigăm în continuare”, a spus Mihai Bălașa, la Digi Sport.

Tânărul Luis Nițu a deschis scorul încă din minutul 11 al întâlnirii de la Iași, iar Corneliu Papură a decis să îl înlocuiască în minutul 35, cu Koljic. „Este o bucurie mare pentru mine că reușesc de două etape să marchez. Așteptăm cu încredere meciul cu CFR. Am început foarte bine, am ieșit de la cabine putin cam relaxați, dar e bine. Avem un moral foarte bun, suntem încrezători”, a spus și Luis Nițu.

Oltenii se pregătesc pentru meciul cu CFR Cluj, liderul din Liga 1. În cazul unei victorii în Bănie în fața campioanei lui Dan Petrescu, Universitatea Craiova ar putea egala CFR-ul la puncte și ar împărți primul loc din clasamentul Ligii 1. Partida se va juca peste o săptămână, în cadrul ultimei etape a sezonului regulat.

Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: