Suporterii au plătit salariile jucătorilor de la Dinamo

Dinamo renunță pentru un meci la sponsorul principal de pe tricou şi va înlocui emblema acestuia cu logolul de susținere pentru programul DDB.  „Câinii” vor evolua cu „Doar Dinamo București” pe piept. Sponsorul a dorit să facă acest gest pentru ca dinamoviștii să își promoveze proiectul prin intermediul căruia au reușit să plătească salariile din noiembrie ale jucătorilor lui Dusan Uhrin.

Dinamo București a emis un comunicat prin care a făcut publică suma pe care au plătit-o suporterii în contul jucătorilor. „Conducerea executivă Dinamo 1948 precizează prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului nostru a intrat suma de 400.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscrişi în Programul «Doar Dinamo Bucureşti» (DDB). Cu ajutorul fanilor noştri au fost achitate salariile jucătorilor de la prima echipă (329.702 lei) şi drepturile financiare ale staff-ului tehnic (56.048 lei), toate pentru luna noiembrie 2019, precum şi salariile juniorilor dinamoviști (14.250 lei) pentru luna decembrie a anului trecut”.

Preluarea acţiunilor clubului de către suporteri, într-un procent de 10%, reprezintă un moment fără precedent în fotbalul românesc. Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB.

Dinamoviștii nu mai au şanse de a intra în play-off pentru al treilea an la rând, dar speră să îndeplinească obiectivul de a câștiga Cupa României. De asemenea, își doresc să se claseze cât mai sus în play-out, având în vedere că un loc mai bun aduce și mai mulți bani în conturile clubului.

Vizualizări: 949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: