Gilortul Cărbunești a remizat în ultimul amical

Gilortul Târgu Cărbunești a disputat în acest weekend un nou meci pregătire, cu Jiul Petroșani. Scorul final al meciului a fost egal, 1-1 după ce au marcat Aurel June (20’) pentru Jiul și  Alexandru Avrămescu (45’ – penalty) pentru Gilortul. 

Partida dintre hunedoreni și gorjeni s-a disputat pe terenul de iarbă din cadrul Complexului sportiv Jiul, începând cu ora 11:00. Jiul și Gilortul au terminat la egalitate, scor 1-1. Cele două combatante și-au epuizat aproape toate resursele în prima repriză, actul secund fiind unul fără faze importante de gol, după cum au explicat gorjenii în cronica acestui meci: „Jucătorii noștri au resimțit perioada de acumulare, de încărcare, dar pregătirea fizică îi va ajuta pe elevii lui Mario Găman atunci când vor intra în ritmul jocurilor oficiale.

Cea mai mare ocazia a partidei a avut loc în minutul 5. Adelin Pîrcălabu ia la țintă bara porții Jiului, mingea ajunge la Marina și șutul acestuia este scos de pe linia porții de un apărător advers. Pe o fază de atac pozițional al gazdelor, Aurel June șutează din afara careului, mingea lovește bara din dreapta porții lui Mihai Iuțalîm și ricoșează în plasă. Golul Gilortului este anunțat de ocazia lui Constantin Roncea (41’) al cărui șut din afara careului este prins de portar. În minutul 45 se consumă ultima ocazie de gol a partidei. Dragoș Săulescu pătrunde de pe dreapta în suprafața de pedeapsă și este trântit în careu de un adversar. Lovitura de la 11 m acordată de arbitru este transformată cu siguranță de căpitanul Gilortului, Alexandru Avrămescu”.

La testul de la Petroșani, Gilortul a avut patru jucători absenți: Fabian Bărănescu, Robert Dănescu și Ionuț Gîlcescu, toți fiind accidentați, iar Bogdan Dănăricu a fost învoit. 

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: