Meci direct între cele mai bune echipe din play-out în seria 7

Cele mai bune echipe din play-out, din seria 7 a Ligii 3, se întâlnesc în meci direct marți, în etapa intermediară din cea de-a treia ligă. Pe stadionul din Cărbunești, Gilortul va primi vizita echipei satelit a celor de la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova 2 și Gilortul, primele două clasate din play-out, se întâlnesc marți, de la ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan. Partida contează pentru etapa cu numărul șapte din play-out.

Doljenii și gorjenii s-au mai întâlnit în acest sezon în trei partide, de două ori în sezonul regular și o dată în play-out. De fiecare dată victoria a revenit gazdelor și, de asemenea, toate partidele s-au încheiat cu cel puțin patru goluri marcate. „Dacă se va păstra tradiția întâlnirilor directe, o victorie a elevilor lui Mario Găman ar apropia Gilortul la 2 puncte de Universitatea 2. Partida va fi una interesantă și, datorită orei accesibile, așteptăm un număr mare de spectatori în tribune”, au anunțat cei de la Gilortul care și-au invitat suporterii la meci.

După partida de marți, echipa gorjeană mai are de disputat jocurile cu CSO Turceni (deplasare), Voința Lupac (deplasare) și Jiul Petroșani (acasă).

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: