Ce salarii va oferi Universitatea Craiova în viitorul sezon!

După victoria din derby-ul cu FCSB, scor 2-0, Universitatea Craiova se pregătește pentru perioada de mercato de vară.  Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, și-a făcut deja strategia pentru perioada transferurilor și știe exact ce salarii le va da jucătorilor.

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a anunțat că e pregătit să cheltuie mulți bani pentru a aduce jucătorii pe care îi dorește. Rotaru a transmis că formația sa se compară cu echipe din campionate importante ale Europei când vine vorba de salarii.

Turcia, Portugalia sau Spania sunt exemplele finanțatorului oltenilor, care a specificat, totuși, că giganții din aceste campionate sunt totuși excluși din comparația salariilor.

”Suntem 4 echipe care oferim salarii foarte bune. Putem spune că oferim salarii la nivelul Turciei, nu vorbim de Galatasaray, Fenerbahce sau Beșiktaș. La fel și cu Portugalia, exceptând Sporting, Benfica, Porto, dăm salarii la nivelul lor. Putem să plătim salarii ca în La Liga, dar nu vorbim de primele șapte echipe. Pentru jucători care pot să facă diferența, oferim salarii bune. L-am adus pe Mitriță, n-am putut să-i dăm un milion, dar e clar că n-a venit pe 150.000 de euro”, a declarat Mihai Rotaru, la ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Vizualizări: 3,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: