Gilortul Cărbunești, la primul eșec din acest sezon

Prima înfrângere a Gilortului în acest campionat s-am consemnat în etapa a cincea când echipa gorjeană a pierdut și locul 1 din clasament. Echipa pregătită de Alex Stoica a întrerupt seria de patru victorii consecutive pierzând meciul de la Filiași, scor 3-0 pentru gazde.

Seria de patru victorii a Gilortului a fost întreruptă de CSO Filiași. În etapa cu numărul cinci a seriei a 7-a, Gilortul a cedat cu 0-3 pe Stadionul Orășenesc din Filiași. „Băieții noștri nu au mai repetat jocul bun de săptămâna trecută din partida cu Șimian. Gazdele au jucat mai bine decât echipa noastră și au câștigat meritat cele 3 puncte puse în joc”, au recunoscut cu fairplay cei de la Cărbunești pe pagina oficială.

Scorul partidei a fost deschis de Ionuț Călin, care a trimis de la 11 m la colțul lung lovitura de colț executată de pe dreapta de Armășelu. După gol, Alex Stoica a schimbat sistemul de joc încercând să îi surprindă pe adversari, dar mutarea sa nu a dat roade. Cu 4 minute înainte de pauză Filiașiul a mărit avantajul după ce Armășelu a executat o lovitură liberă de la 40 de metri și Andrei Paliu a reluat de la 11 metri cu capul peste Oprița. În minutul 74 Cătălin Manolache a primit o pasă în careu de pe partea dreaptă și a șutat la colțul lung stabilind scorul final.

Pentru Gilortul urmează partida de vineri, de pe Stadionul Cristinel Răducan, împotriva formației ACS Viitorul Târgu Jiu 2.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: