Pandurii, meci cu șase goluri în Complexul Municipal

Pandurii Târgu Jiu a debutat cu o victorie în fața propriilor suporteri în primul meci disputat acasă în noul sezon. Echipa pregătită de antrenorul Florin Bejinaru s-a impus cu scorul de 4-2, scorul fiind însă deschis de oaspeți cu un autogol.

Tinerii jucători de la Pandurii nu au avut mari probleme în meciul cu Internațional Bălești, reușind o victorie clară cu 4-2. După ce au condus cu 2-0, scorul fiind deschis chiar de oaspeți cu un autogol, în prima parte a meciului, tinerii lui Florin Bejinaru au înscris de trei ori în repriza a doua dar au și primit două goluri pe final de meci. „Scorul a fost deschis de echipa gazdă în urma unui autogol al oaspeților, celelalte trei goluri fiind marcate de Mihai Negrea de două ori și Darius Bordea”, au informat cei de la Pandurii pe site-ul oficial.

Formula de echipă cu care antrenorul Bejinaru a început jocul a fost: Ionuț Mihai – Emiliano Borugă, Alexandru Popescu (cpt.), Constantin Ilinca, Bogdan Dumitrașcu, Mihai Negrea, Darius Gheorhițan, Darius Bordea, Tudor Ciutacu, Constantin Nejoiu, Claudiu Zabulică. Au mai jucat: Denis Udroiu, Eduard Mărășescu, Claudiu Purdescu, Marius Ivașcu.

Partida s-a disputat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Municipal și a fost primul meci programat pe teren propriu al echipei Pandurii din acest sezon.

Vizualizări: 1,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: